m1 

DR. BÁRDOS PÉTER - ULTRAHANG LABORVEZETŐ FŐORVOS:

Jelenleg a Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának munkatársa vagyok, ezen az osztályon látok el ügyeleti tevékenységet, az általam gondozott terhesek szüléseit itt vezetem le, magánbetegeim műtéteit itt végzem el.

Természetesen a szülészet-nőgyógyászat minden területét igyekszem figyelemmel kísérni, gyakorolni, mégis 2006 óta az ultrahang diagnosztika területére specializálódtam. Megszereztem a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Társaság legmagasabb "C" tipusú minősítését, valamint rendelkezem a Fetal Medicine Foundation nemzetközi akkreditációjával és auditációjával. Szakmai vezetője, felülvizsgáló főorvosa vagyok a Szent Margit Kórház UH-4DUH és a Péterfy Kórház UH-4DUH laborjának valamint a VI. Kerületi Szakrendelő Terhességi és Nőgyógyászati Ultrahang Rendelésének.

Bővebben információkat a honlapomon talál: www.bardosdr.hu

m1

TOKICS ÉVA - SZONOGRÁFUS:

Tanulmányaim befejeztével az első és jelenlegi munkahelyem is a Szent Margit Kórház szülészete. Munkámat nagy odaadással és szeretettel végzem.

A várandóssággal együtt járó féltést, esetenként félelmeket magam is átéltem, ezért maximális együttérzéssel tudok a kismamák felé fordulni.

Szeretettel várom Önöket a rendelőnkben.

m1

SZÁNTÓNÉ KÁLMÁN MÁRIA - SZONOGRÁFUS:

Pályafutásomat szülésznőként kezdtem a Szent Margit Kórházban.
Szonográfusként magzati ultrahang diagnosztikával 1994-óta foglalkozom.
4 d. ultrahang vizsgálatokat szinte a magyarországi megjelenés óta, 15 éve végzek.
4 éve FMF akkreditációt szereztem a genetikai ultrahang szűrések protokoll szerinti vizsgálatához.

m1

SZENTPÉTERI-TÁTRAI IBOLYA - SZONOGRÁFUS:

Több évvel ezelőtt adott volt egy élethelyzet, költözéssel, pici babával.
A sors új életlehetőségként hozta elém a szonográfusi pályát.
Sok éves tapasztalattal, újabb és újabb továbbképzéseken elsajátított ismeretek elsajátításával, alapos kitartással, hatalmas odaadással és örömmel végzem munkámat, egy remek szakemberekből álló csapat tagjaként.
Mindig is szerettem az önállóságot igénylő, felelősségteljes feladatokat, a kihívások és a kitartás lételemem, empátiám és pozitív személyiségem ebben a gyönyörű hivatásban maximálisan kamatoztathatom.
A kismamák szeretnék, s szerintem joggal el is várják, hogy ellátásuk során figyelmet, időt, és gondoskodást kapjanak. Ha ehhez adott egy jó technikai háttér, meghitt légkörű rendelő, értő figyelem és néhány mosoly, akkor nem nehéz élményt adni – kapni, és csodát mutatni az egész családnak.
Mottóm: a magánéletemben és a munkámban egyaránt:
„A mosoly melyet küldesz visszatér hozzád!”

m1

TÓTH ENIKŐ - ASSZISZTENS:

Tóth Enikő vagyok, az ultrahang labor asszisztenciájáért felelek itt a Szent Margit Kórházban. Mosolygós, kedves, segítőkész személyként bővítem a csapatunkat. Kézenfekvő volt, hogy az élet ide sodor, mert édesanyám szonográfusként dolgozik,gyermekkorom óta nyomon követem a szakmáját, így sosem állt tőlem távol a kismamák gondozása.

m1

BALOGH SZILVIA - ASSZISZTENS - ŐSSEJT TANÁCSADÓ:

2011-óta a Szent Margit Kórházházban és egyéb intézményekben őssejt tanácsadással igyekszem Kismamák segítségére lenni, hogy könnyebben eligazodjanak e témában.
Ebből kifolyólag, tapasztalataim szerint, sok érdekességgel szolgálok a várandós Szülők számára.
Nem utolsó sorban, átérezve egy ultrahang vizsgálat nyújtotta élményt, igyekszem szolgáltatásunk magas minőségét összekapcsolni egy jó hangulatú és megnyugtató fél órával.
Elérhetőség: 20/555 0076. (Tájékoztatás ingyenes és kötelezettségmentes.)

m1

BEGOVICS OTÍLIA - ASSZISZTENS:

Az ultrahang laborban adminisztrátorként erősítem a Szülészet-nőgyógyászati osztály csapatát.Igyekszem megfelelni pácienseink és kismamáink elvárásainak és egy kis vidámságot vinni a rendelő életébe. Munkámat örömmel végzem, szabadidőmben gyönyörű tájakon túrázva töltődöm fel.

m1

IMRÉNÉ IRMALOS BEÁTA - ASSZISZTENS:

Szent Margit Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályán, az Ultrahangos vizsgálóban vagyok adminisztrátor, most már több mint egy éve erősítem a csapatot.

Jól érzem magam itt, mert jó a társaság.
Szabadidőmben szeretünk a férjemmel kirándulni, mikor tehetjük hétvégéken Balatonon pihenünk.
m1

CZIFRÁNÉ ERIKA - ADMINISZTRÁTOR:

Adminisztrátorként dolgozom a Szent Margit kórház szülészetén, és itt az Ultrahangon egyaránt. Természetem vidám, kedves, igyekszem a kismamáknak a lehető legtöbb segítséget nyújtani. Legjobban otthon, a családom körében szeretem eltölteni a szabadidőmet.
CÍM:

1032 Bp. Bécsi út 132. A. ép. III. em.

RENDELÉS:

H-P:14-18

Hétfő : Tokics Éva

Kedd : Dr. Bárdos Péter

Szerda : Szentpéteri-Tátrai Ibolya

Csütörtök: Szántóné Kálmán Mária,

Péntek : Dr. Bárdos Péter vagy Rehákné Fehér Andrea

BEJELENTKEZÉS:

0036 -20-577-6607